MLADIĆU IZ SRBIJE DOSTAVLJAČ OTVARARAO PORUDŽBINE I SAM SE POSLUŽIVAO: Kada je pozvao restoran usledio je šok!
Dostavljač, Foto: Pol Sol / Alamy / Alamy / Profimedia

JAVNO SE POŽALIO

MLADIĆU IZ SRBIJE DOSTAVLJAČ OTVARARAO PORUDŽBINE I SAM SE POSLUŽIVAO: Kada je pozvao restoran usledio je šok!

Srbin se požalio da mu je dostavljač dva puta pojeo hranu, umesto razumevanja, dobio je prozivke

Objavljeno:

Kada naručujemo hranu najmanje što očekujemo prilikom dostave jeste to da nam dođe ono što nismo poručili ili još gore - da nam fali hrana unutar porudžbine. Upravo to se dogodilo mladiću iz Srbije koji je šokirao sve svojom pričom.

Korisnik foruma Redit iz Srbije požalio se ostalim korisnicima na dostavljača hrane koji mu je u nekoliko navrata otvarao porudžbine i sam se posluživao. Dok mu je jednom prilikom uzeo sve masline iz salate, drugom prilikom mu je doneo palačinku koja se čak i ne nalazi na meniju restorana iz koga je naručio, a koja je sastojcima bila dosta jeftinija od onoga što je platio.

Nakon što je pozvao restoran i predočio im problem sa porudžbinama ostao je u šoku jer je saznao da su ih njega oba jela krenula u izvornom stanju. Upravo zato se obratio ostalim reditorima sa pitanjem šta da radi.

Dostava hrane
Dostava hranefoto: Profimedia

Pojeo mu sve masline iz salate

"Da li se još nekome desila slična situacija? Naime maločas sam naručio Karađorđevu šniclu i Grčku salatu i stigla mi je salata bez maslina. Nazvao sam brzu hranu i pitao sam da li stavljaju na šta su mi potvrdno odgovorili, barem desetak komada. Provalio sam da je dostavljač otvarao i pojeo iste. Pre toga sam imao problem kad sam naručivao palačinku sa nutelom i plazmom a stigla je sa baš kremom i bevita keksom na šta su mi oni rekli da to i nemaju u ponudi uopšte. Radi se o najboljoj brzoj hrani iz mog grada, zaista stavljaju najbolje sastojke u svoje proizvode. Šta da mislim", zavapio je on.

U komentarima koji su nastupili najčešći savet koji je dobijao jeste da se žali na dostavljača i njegov rad, što zbog loše usluge, što zbog činjenice da ovo isto može da se dogodi još nekome.

Jedni ga podržali, drugi ga isprozivali

"Mislim ovo nije prvi put da se neko zali na dostavljače. Zbog ovih i drugih stvari izbegavam dostavu.", "Cimaj podršku i prijavi ga, posle prijave ide provera a ako se dogodi više puta dobiće otkaz sigurno", "Bar ti nije pljunuo u picu ko onaj u Nišu prekjuče", smenjivali su se komentari.

Međutim bilo je i onih koji su mu zamerili što je uopšte komentarisao hranu koju je dobio.

"Kapiram da ti je glava trenutno još usijana zbog greške. Možda bi bilo najbolje da uzmeš gutljaj šampanjca dok sediš u svom besnom autu i da kreneš da razmišljaš da li ćeš na letovanju uzeti samo skuter ili full jahtu... Čisto da ti skrene pažnju sa ove nesreće koja te je zadesila,", glasio je jedan od pogrdnih komentara.

Bonus video:

01:50

Dostavljači hrane rade za 200.000 dinara mesečno ali pod ovim uslovima rada

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.